Donderdag

As donderdag gesprek bij oncoloog over het verloop van de eerste chemo spannend.Vandaag bloed wezen prikken en zo nieuwsgierig en angstig als ik ben heb ik de uitslagen al gezien! Volgens mij positief mijn waarde van CA125 is gedaald van 256 naar 107 maar ik wacht uiteraard het gesprek af.Mijn haar is ondanks de ice cap ontzettend aan het uitvallen, daar vraag ik ook advies over aan jullie heb ontzettend dik haar maar ik denk dat ik 2 dagen tijd al 30% verloren heb wat moet ik doen ?Vrijdag weer 7 uur ophouden of het zo laten echt moeilijk dilemma.

Heeft 1 van jullie gehoord van de immuuntherapie na de debulking in de chemo’s ? Wordt gedaan in het Anthony van Leeuwenhoek en wat zijn daar de resultaten van en gebeurt dit ook in andere ziekenhuizen ?

veel vragen ik hoop op veel antwoorden 

groetjes en allen veel succes 

Greet

2 reacties

Lieve Frenkie,

Wat goed om te horen dat de tumormarker is gedaald. Geeft in ieder geval aan dat de chemo z'n werk doet.

Ik heb zelf geen ice cap gehad. In het AVL wordt het niet aangeboden omdat het maar bij weinig mensen helpt bij taxol. En als er nu al zoveel is uitgevallen... een kennis van mij heeft ook de ice cap (ook eierstokkanker) gehad, maar die is ook kaal geworden. Maar ik zou het overleggen met je verpleegkundige. 

Immuumtherapie heb ik niet gehad. Maar bij mij zijn de 1e kuren al in 2018/2019 geweest. Dat kan inmiddels veranderd zijn. Misschien dat iemand anders dat weet.

Sterkte voorlopig maar weer!

Liefs, Karin 😘

Laatst bewerkt: 08/08/2023 - 22:31

Hoi Frenkie

 

Ik heb ook de jce cap opgehad tijdens de chemo kuren, mijn haar is na de 2e kuur erg uitgevallen maar daarna minder. Mijn haar was dun maar ik ben niet kaal geweest.

Sterkte

Laatst bewerkt: 14/08/2023 - 21:50