Incomplete debulking

Hoi allen, 

26 september de dag van de operatie een dag met een lach en een traan.De lach omdat de ellende eruit zou gaan en een traan om alle spanning.

Helaas is het voor mij niet goed uitgepakt, na het verwijderen van het vetschort en buikvlies kwamen er allemaal verklevingen te voorschijn die het onmogelijk maakte om verdere stappen te ondernemen te riskant.vandaag naar huis in de hoop dat ik 25 oktober nog 3 chemo’s krijg om nog even van mijn gezin te genieten 

We gaan nu in maanden denken ben teneergeslagen verdrietig en beetje wanhopig nu weer proberen de draad op te pakken zodat ik weer energie heb voor de 25e 

groet aan allen en succes

Greet

 

7 reacties

Lieve Greet,

Wat een ongelooflijke  tegenvaller voor jou en je naasten. Dit is niet wat je verwachtte. Ik hoop dat je in ieder geval nog een lange tijd kan genieten van je gezin zonder al te veel problemen.

Liefs, Karin 😘

Laatst bewerkt: 02/10/2023 - 17:02

Hi Karin En toch hou ik me nog steeds aan jouw 5 jaar vast. Afgelopen maandag een second opinion gevraagd in België voor de PARP.

Nu ander scenario ik krijg als de waardes goed zijn mijn laatste chemo daarna scan en dan wordt ik doorverwezen naar Erasmus Mc ivm de PARP remmers dus ik hoop zo erg dat dit gaat lukken en anders toch naar België mijn laatste strohalm. 

Ik hou je op de hoogte jij ook veel succes 🍀🍀🍀🍀 ik ben zo benieuwd het zou ook fijn zijn als er bijv inloopafspraak zou zijn met lotgenoten in Rotterdam dan hoor je toch heel andere dingen

Liefs Greet 

Laatst bewerkt: 11/11/2023 - 17:29

Hoi lieverd 

we proberen de draad weer op te pakken al heb ik het er heel zwaar mee met eerst nog beetje hoop naar nul is bijna niet te verteren. Morgen de chemo daar hou ik me nu aan vast in de hoop dat ik nog tijdje mee kan.

Met mijn oncoloog besproken over de PARP eerst was het 100 procent nee maar …… als ik lang genoeg zonder klachten zou kunnen blijven is zeg het heel voorzichtig staat de immuun therapie nog op klein kuurtje al met al spannend maar ik eet goed ga naar buiten doe er alles aan om mijn energie hoog te houden 

 

groetjes Greet 

 

Laatst bewerkt: 17/10/2023 - 09:48

Sterkte Greet 🙏

Zet hem op. Lastig weer chemo. Weet er alles van nu met 4 de serie begonnen. Maar we gaan door tot het gaatje. Hoop dat je niet ziek wordt van dat gif!

Liefs Will 🌹

Laatst bewerkt: 17/10/2023 - 21:57