Operatie

Debulking

Hoi allen, 

1 september de 3e chemo gehad, die was heftig heel moe geweest en poly neuropathie in mijn voeten maar na de eerste week weer opgeklommen en nu weer op mijn eigen energie level.

Afgelopen maandag ct scan gehad om te kijken of de tumoren geslonken waren, dinsdag hele zenuwachtige dag en ‘s avonds belde de arts met het goede nieuws dat ik groen licht had voor de debulking ! Helaas geen HIPEC omdat is fase 4 als diagnose heb, er werd gezegd dat ik nog wel even moest wachten ivm de chemo woensdag werden we gebeld alvast voor de intake waar wij tot onze grote verbazing te horen kregen dat de operatie gepland staat op 26 september dus 3 en halve week na de chemo.Heel dubbel blij zijn met zo’n grote ingreep maar de vijand moet er uit.

Ik ben nu 66 jaar en hou me als doel dat ik 70 jaar wil worden, daar loop ik echt geestelijk tegen aan dat er geen prognose of verwachting is dat maakt het zo angstig en moeilijk  de blogs die ik lees over lotgenoten helpt me hier wel bij toch in alle negativiteit ook positieve geluiden. Nu deze week flink rusten en goed eten zodat ik fit dit traject weer in kan.

ik wens jullie allemaal weer veel succes met alles wat er op ons pad komt 

lieve groet 

Greet 

 

4 reacties

Hoi Greet,

Wat een goed nieuws. De chemo heeft zijn werk gedaan, en nu op naar de volgende fase. 26 september,  dat is over ruim een week al! En zo ga je stapje voor stapje verder.

Wel vervelend dat je last hebt van neuropathie.  

Ik zeg nog elke dag dat ik voor 10 jaar ga, probeer gewoon positief te blijven. En zo te horen doe jij dat ook, positief blijven. Ik zou zeggen, kijk ook vooral naar de positieve verhalen, daar vaar je het beste op.

Sterkte met de operatie!

Liefs, Karin 😘

Laatst bewerkt: 17/09/2023 - 09:03

Hallo Greet

Sterkte met de operatie. De chemo heeft al een hoop werk gedaan. Blijf zoals iedereen zegt positief. Dikke knuffel van mij Will. 🙏🌹

Laatst bewerkt: 17/09/2023 - 10:05

Hallo Greet,

Sterkte bij de operatie.  Persoonlijk wil ik geen prognoses weten. Ik weet immers van tevoren niet bij welke groep ik ga horen. Ik ga gewoon van het meest positieve uit. Ik ben Monique, geen statistiek! Pas na mijn overlijden wordt ik in een statische groep gestopt.

Liefs, Monique 

 

Laatst bewerkt: 17/09/2023 - 13:31