Op en neer in Devon

Klimmend en dalend over het Westcoast Path.  Je voelt je opperbest in Devon. Ondanks een dagelijkse portie van 120 mg enzalutamide. Minder conditie, minder evenwicht, stramme benen, het kan allemaal wel zijn, maar toch kom je die bergen op en af, samen met dochter J en hond S. Net genoeg bergen om je goed te voelen. Ver genoeg van de Radboud, behalve dan als je dit schrijft.

Over vijf dagen uitgebreid onderzoek in zoemende apparaten, aan de slang of aan de naald van een verpleegkundige. Wil je daar wel zijn? De groei van de PSA moet nu toch echt gestopt zijn hoor je, want anders..Je lekker druk maken en lak hebben aan die hoge PSA? Is dat dan een remedie; is dat misschien kwaliteit van leven? Even denk je dat.

We zijn nog niet zover..

3 reacties

Wat een geweldige prestatie! Heb samen met mijn partner ook delen van dit kustpad gelopen en weet hoe steil het pad soms kan zijn. Na de diagnose galwegkanker afgelopen zomer en chemotherapie lukt mij dat helaas  niet meer door vermoeidheid. Goed dat je ondanks je ziekte dit aandurft. Veel sterkte en geniet samen met je dochter van de prachtige omgeving.

 

Laatst bewerkt: 19/04/2024 - 01:18

Prachtig! Twee jaar voordat ik nog van niks wist moesten we een dag wachten op de boot naar Ierland en toen zijn we vanaf het Bay Resort, een camping op een klif naar Fishguard gelopen over het Pembroke Coastal Path. Prachtige omgeving, goed onderhouden pad met steile trappen en hellingen. Vraag mij toch af welke sportieveling de begroeiing in toom houdt. Terug toch maar met de bus.

Mooi dat je dit nog lukt en geniet er van!

Laatst bewerkt: 19/04/2024 - 07:42