1e chemo

Daar gingen we dan met lood in mijn schoenen in mijn achterhoofd het idee om af te haken bang voor de bijwerkingen bang voor de ice cap complete paniek. We werden ontvangen door geweldige lieve verpleegster alles besproken en begonnen ook met de ICE cap . De gehele dag opgehouden viel mij alleszins mee, de 2 chemo’s erin ook dat viel mee. Zo zie je als angst reageert kan je wel eens de verkeerde beslissing nemen, en ik hoop zo dat me nog wat tijd gegund is, en nu maar hopen dat de bijwerkingen mee gaan vallen. Voor iedereen veel succes 💪

6 reacties

Lieve Greet,

Sterkte met de behandelingen. Neem het maar van dag tot dag. Ik hoop dat de bijwerkingen je meevallen en dat de chemo doet wat hij moet doen: de kankercellen doden.

Liefs, Monique 

Laatst bewerkt: 21/07/2023 - 22:03

Hi Greet

Heel veel sterkte met alle behandelingen. 

Hoop op weinig bijwerkingen voor je en anders kan je ons altijd om raad vragen.

Hoop ook voor je dat je haar behouden blijft door de ice cap.

Helaas was dat door mijn chemo ( soms 24/7 3 dagen lang ) niet mogelijk en had / heb het er nog steeds moeilijk mee ondanks dat mijn haar weer is gaan groeien maar er is zoveel verschil met vroeger  ( chemokrullen )

Lfs Evi

Laatst bewerkt: 22/07/2023 - 11:05

Gisteren ging het super goed nergens last van gehad zelfs nog even naar buiten geweest, vandaag met knagende pijn in mijn onderbuik wakker geworden toch maar naar bed terug gegaan nu lees ik net dat ik moet bewegen maar kan het even niet opbrengen morgen weer een dag, het is ook wel de onwetendheid die je nekt ik denk nl dat dit de pijn van de eierstokkanker is en niet de chemo maar het is te doen. En ik snap je verdriet over je verloren haar is hele grote impact 

lieve groet Greet

Laatst bewerkt: 23/07/2023 - 15:26

Lieve Greet, ik heb zelf ook eierstokkanker gehad. Het zijn zware chemokuren, bij mij hebben ze gelukkig geholpen. Je houding van "morgen is weer een dag" lijkt me goed. Het is al zwaar genoeg zonder dat je van jezelf ook van alles "moet".

Liefs, Mirjam 

Laatst bewerkt: 27/07/2023 - 12:52